ZI TRISTA PENTRU PPDD-ISTI ! PPDD ISI INCETEAZA ACTIVITATEA FIIND „ANEXAT” DE UNPR…

Astazi, la Curtea de Apel Bucuresti, s-au judecat apelurile formulate de dl Matei Mircea si Emil Bezman impotriva hotararii Tribunalului Bucuresti prin care a fost incuvintata fuziunea prin absorbtie a PPDD-ului in UNPR. Desi, asa cum aratam, decizia judecatorului Tribunalului Bucuresti este nelegala- fuziunea nu a fost discutata si aprobata de Congresul PPDD, din pacate fuziunea va produce efecte si PPDD-ul isi va inceta activitatea, urmand sa fie radiat din Registrul Partidelor Politice.
Cum atat avocatul UNPR- PPDD, cat si procurorul de sedinta au invocat, pe de o parte exceptia netimbrarii apelurilor- probabil apelantii asteptau sa le plateasca altcineva taxa de timbru- iar pe de alta, inadmisibilitatea apelurilor- pe motiv ca au fost formulate de persoane care nu au participat la judecarea cererii pe fond, completul a ramas in pronuntare pe cele doua exceptii… Din pacate, nu e greu de imaginat care va fi solutia…
Vandut de netrebnicii care s-au capatuit pe munca zecilor de mii de sustinatori ai lui DD- impotriva vointei acestuia- si „aparat” in instanta de veleitari a caror singura calitate este aceea ca dau bine din gura, PPDD-ul va intra prin decizia de astazi a Curtii de Apel, in istorie… Ca partidul cu cea mai fulminata ascensiune si cea mai rapida degringolada… Si, important, ca un partid crescut de popor, un partid cu idealuri frumoase, barjocorite de o gasca de haimanale si matracuci, care au tradat milionul de oameni care au votat PPDD in decembrie 2012…
Adio PPDD! Le multumesc tuturor oamenilor minunati care au crezut, care au luptat, care au trait dezamagirea..Care prin increderea lor, prin munca si prin votul lor, m-au trimis in Parlamentul Romaniei..Va cer scuze tuturor ca nu am putut face mai mult! Dar va promit ca Partidul National Democrat este altfel!
PS. Am incercat sa-i ajut pe apelanti..Unuia chiar i-am schitat apelul si i-am explicat ce
are de facut..Din pacate, orgoliile si veleitarismul, inclusiv ura manifestata de  acesta fata de DD, au fost mai puternice decat iubirea fata de culoarea violet!

Share Button
Adaugă la favorite legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.