UN DOCUMENTAR DESPRE EXPLOATAREA GAZELOR DE SIST…

    Acordul incheiat intre Guvernul Romaniei si compania americana Chevron, avand ca obiect explorarea si  apoi, exploatarea gazelor de sist romanesti a declansat o adevarata furtuna in societatea romaneasca. Mult trambitatei independente energetice – pe care o clameaza Victor Ponta ori de cate ori are prilejul, ii este opusa dorinta romanilor de a trai intrun mediu curat si netoxic. Din pacate insa, pentru dl Ponta si pentru Guvernul sau vointa romanilor conteaza doar in ziua votului…
    Va prezint  in continuare un documentar – subtitrat in limba romana, pe care, probabil dl Ponta l-a vazut cu putin timp inaintea conceperii motiunii care a dus la demiterea Guvernului MRU, dar – odata instalat la Palatul Victoria, l-a cuprins amnezia… Un documentar cu imagini si argumente, cu opinii si cu o audiere pe tema exploatarii prin fracturare hidraulica in Congresul SUA..
    Un documentar care merita vazut, pentru ca ne permite sa intelegem mecanismul fracturarii hidraulice si efectele/consecintele acesteia…

 

Preluare: vimeo.com; youtube.com

Share Button
Adaugă la favorite legătură permanentă.

2 Comentarii

  1. E revoltator ce se intampla la noi. Oamenii astia care ne conduc, in frunte cu Ponta ar trebui linsati. Protestele nu-i misca. Astia nu mai stiu de frica, nici de Dumnezeu, nici de propria lor constiinta si nici de revolta si lupta oamenilor care se opun. Banii le-au luat mintile. Asat da tradare nationala.

  2. Renata Maria Otv Liber

    Domul Ponta, ne-a obisnuit cu atitudinile evazive ale domniei sale.
    Sa ne reamintim, daca am uitat cumva, cum a votat pentru Rosia Montana…cu dubla masura : din pozitia de presedinte psd, NU iar din pozitia de sef al Guvernului,DA ! Cand partidul sau era in opozitie a fost impotriva, acum, cand este la guvernare, are alta opinie.Omul asta nu va fi consecvent, niciodata…..intotdeauna se va apleca, dupa cum bate vantul innavutirii!!!

Comentariile nu sunt permise.