UDREA, CHEIA UNIVERSALA A MAGAZIILOR DE MINCIOGURI A DNA..

Astazi, Camera Deputatilor are din nou pe ordinea de zi libertatea Elenei Udrea. Daca deputatii vor vota pentru incuvintarea retinerii si arestarii preventive a „blondei de la Cotroceni”- in ceea ce priveste cererea de incepere a urmaririi penale neexistand niciun risc, probabil Udrea isi va petrece sfarsitul de saptamana la „Beciul Domnesc”..
Nu ma voi pronunta asupra vinovatiei Elenei Udrea. Personal, nu am nicio indoiala in ceea ce priveste faptul ca a fost prezenta in „miezul” majoritatii smecheriilor si golaniilor din regimul Basescu. Ca, pe langa ceea ce ii pune in carca DNA, stie multe lucruri, care ii fac pe multi pesti mari din acvariul politicii romanesti sa se cutremure la gandul ca Udrea ar putea vorbi..Si, ca urmare a declaratilor blondei, ar putea face cunostiinta cu minciogul DNA..
Nu stiu daca Udrea trebuie arestata sau nu..Daca masura controlului judiciar in care este plasata astazi, urmare a Dosarului Gala Bute, este suficienta- cum zice ea, sau nu- cum zice DNA-ul. Nici nu prea conteaza ce cred eu, sau ce crezi tu, pentru ca intr-un Stat de drept conteaza doar ceea ce decide instanta…
Cred insa, ca Udrea este cheia universala a  magaziilor de mingiocuri a DNA..Cu care pot fi deschise mai toate magaziile in care stau inchise mingiocurile pe care romanii le asteapta in actiune..Am insa indoiala ca cei care o vor pe Udrea la Beciul Domnesc , o vor pentru a o utiliza ca pe o cheie universala…Mai exact, pentru a trimite la acvariu toate mingiocurile..

By Daniel Fenechiu

Foto: mesagerulromanesc.info

Share Button
Adaugă la favorite legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.