STOP STRAMBELOR: NU AM INFIINTAT PND CA SA PLEC LA ALTII…

PNDDe la o vreme incoace, aflu aproape zilnic, de la diversi binevoitori, cum ca am batut palma cu cate un lider de partid si ca urmeaza in curand sa „oficializez intelegerea”… Unii imi spun, ca stiu ei, ca m-am inteles cu Geoana… Altii, e adevarat cei mai numerosi, ma plimba cand la Basescu, cand la Tariceanu… In fine, exista si alti „bine informati”, care ma dau sigur la PNL… Intalnesc zilnic „binevoitori”- bizar este ca provin din mai multe partide, care imi zambesc complice si imi spun ca se bucura ca am luat decizia corecta… Si ca vom fi… colegi de partid… Zvonistica privind „certa mea relocare”, m-ar amuza daca n-as sti ca in spatele acesteia se urmareste destabilizarea Partidului National Democrat. Motiv pentru care, afland ca alegatiile privind „intelegerea mea” cu X sau Y sunt propagate acerb in organizatiile locale ale PND in vederea torpilarii constructiei noastre, m-am hotarat sa lamuresc situatia…

Nu am luat initiativa infiintarii Partidului National Democrat pentru a pleca la alt partid, oricare ar fi acesta… Nu am infiintat Partidul National Democrat pentru a pleca insotit si a popula alt partid… Nu am nicio intentie, nici sa plec din Partidul National Democrat, nici sa ne pierdem identitatea, prin vreo fuziune in care sa ne absoarba cineva… Cred in sansele Partidului National Democrat si stiu ca daca vom construi cu onestitate si consecventa vom fi surpriza placuta a anului electoral 2016. Mai stiu ca daca vom reusi sa ne pastram principiile si sa ramanem integrii, vor veni alaturi de noi multi oameni buni. Atat din actuala clasa politica, cat- mai ales, din randul romanilor care nu au mai facut politica si care au inceput sa inteleaga ca „raul se propaga cand oamenii buni nu fac nimic”… Asadar, ii asteptam in randurile noastre pe oamenii onesti si competenti care s-au saturat de actuala clasa politica si aleg lupta resemnarii si ii asiguram pe membrii si simpatizantii nostri ca PARTIDUL NATIONAL DEMOCRAT E ABIA LA INCEPUT DE DRUM!
Chiar daca in politica se spune „sa nu spui niciodata, niciodata”, va asigur ca nu plec nicaieri si ca atata timp cat decizia este la mine, nu fuzionam cu nimeni. Construim un partid integru si frumos, care isi va stabili destinul in mod democratic. Romanii vor stabili daca meritam votul lor, iar organele de conducere statutar alese, la Congresul de la sfarsitul acestui an, vor decide intotdeauna democratic asupra viitorului Partidului National Democrat.
Asa ca: stop strambelor, nu plec nicaieri! Am si avem treaba! Sa facem din Partidul National Democrat partidul pe care il vor romanii!

 

By Daniel Fenechiu

Share Button
Adaugă la favorite legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.