„SCHIMBAREA INCEPE CU NOI INSINE” PENTRU A AVEA „ROMANIA ASA CUM O VREI TU”…

Comitetul National Executiv al Partidului National Democrat a aprobat cu o larga majoritate- practic o singura abtinere, Protocolul de colaborare politica, parlamentara si electorala cu Partidul National Liberal. Urmare a hotararii CEN, incepand de maine toate structurile PND se vor implica treptat in actiunile preelectorale si, apoi, electorale avand ca obiectiv obtinerea unui numar cat mai mare de voturi la alegerile din 11 decembrie 2016 pentru listele electorale depune de PNL, liste care vor include si candidati propusi de Partidul National Democrat.
Proiectul Partidul National Democrat continua si stim ca adevaratii nostrii membri si sustinatori inteleg ca solutia aleasa de conducerea PND- ratificata de CEN, este- chiar daca alta decat ce ne-am imaginat la infiintarea partidului, cea mai buna in realitatile concrete de astazi. Fara realism si pragmatism, politica este fictiune…
Vreau sa multumesc sutelor de membri si simpatizanti care m-au sunat in ultimele zile – si mi-au transmis opinia lor despre colaborarea cu PNL, inclusiv celor cativa care dezaproba decizia noastra, pentru implicare a lor in proiectul PND si va asigur pe toti ca PND merge mai departe!
Pentru „ROMANIA ASA CUM O VREI TU” va trebui sa incepem cu „SCHIMBAREA INCEPE CU NOI INSINE”

Share Button
Adaugă la favorite legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.