PPDD A SUCOMBAT FIIND VANDUT LA PACHET IAR POPORUL VIOLET A FOST ABSORBIT INTERESULUI NATIONAL…

5 feneAsa cum anticipam in urma cu cateva luni- cand am demascat jocurile gastii galinacee Man&Neagu, PPDD-ul a fuzionat cu UNPR-ul, fiind absorbit in gasca „interesului national” condusa de uliul Oprea..Banuiesc ca stiti ce este uliul? Gen de pasare sedentara, rapitoare, de talie medie, cu ciocul coroiat si ghiare lungi curbate, cu aripi scurte rotunjite si coada lunga, care ataca pasari si mamifere mici..
Inteleg de la fostii mei colegi ca, ieri la Craiova, presedinta PPDD plangea cu lacrimi de crocodil, in fata unei sali pline- nu stiu daca de Ppdd-isti sau de Unpr-isti, de mila lui DD..Pentru ca astazi, in stanga uliului Oprea sa anunte vibrand de bucurie mezalianta facuta in dispret fata de „poporul violet”..

Imi amintesc ca, inca din septembrie 2011, seful interesului national- la aceea data mult mai subdimensionat numeric si imagistic, declara ca Dan Diaconescu e oricand bine venit in UNPR..A ajuns 4 ani mai tarziu, prin reprezentant..
Nu stiu ce parere au PPDD-istii fata de aceasta vanzare a aspiratilor lor..Dar asa cum ii cunosc, intuiesc ca nu vor accepta sa fie tranzactionati ca animalele de sefii SRL-ului din Preciziei..
Mai stiu ca potrivit Statutului PPDD, fuziunea cu alt partid nu poate fi decisa decat de Congres..Iar la un Congres, cred ca gasca ce conduce SRL-ul va fi spulberata, atat la propriu, cat si la figurat..Asa cum merita..
Inchei, spunand: Rusine jegosilor! Dupa ce v-ati batut joc de aspiratiile oamenilor simpli- pe care i-ati mintit si prostit pentru interesele voastre meschine, acum le-ati vandut si ultimele sperante…Rusine!

PS: Abia astept sa vad pe cati arginti s-a facut vanzarea…Ea, presedinta la femei si el, secretar general adjunct- ca la Guvern? Sau primesc o subventie sinecurala- pentru tradarea electoratului violet, din subventia publica de 20.000 de euro, pe care o primea PPDD-ul si care va fi adusa zestre in mezalianta cu interesul national…Saracul DD…Ieri bocit, azi vandut..Dar, fiind un om citit, cu siguranta cunoaste vorba poetului: „Biblia ne poveste de Samson, ca muierea/ Cand dormea, taindu-i parul, i-a luat toata puterea…”

By Daniel Fenechiu

Share Button
Adaugă la favorite legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.