Politicieni pe Facebook de Revelion

Premierul Victor Ponta a postat la 1 ianuarie o poza cu familia sa, pentru acelasi lucru optand si primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone.

Premierul s-a pozat cu familia pe o canapea si a scris un simplu “La Multi Ani 2014”.

“Dragii mei prieteni, impreuna cu toata familia mea, va doresc sa aveti un AN NOU PLIN DE SANATATE, FERICIRE SI BUCURII. LA MULTI ANI, 2014!”, a scris si Piedone pe Facebook.

Tot pentru un tablou de familie a optat si liderul deputatilor PPDD, Daniel Fenechiu, care a pus o poza alaturi de sotia sa, langa semineu.

Ministru de externe, Titus Corlatean a pus in noaptea dintre ani o poza cu o pisica neagra cu pieptul si labele albe. “Pisoiul meu, Mitzi, de Revelion.. Prea putin interesat..”, a scris ministrul de Externe.

Purtătorul de cuvânt al PNL, deputatul Cristina Pocora a început 2014 sub vâsc alături de soţul ei şi fetiţă.

Alături de familie a fost de Revelion şi ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, preşedinte al PC, iar reprezentantul României la CEDO, judecătorul Iulia Motoc apare lângă brad.

Primarul de Baia Mare, Cătălin Cherecheş s-a tras în poză cu trupa Hi-Q din care face parte şi deputatul PSD Mihai Sturzu, şeful TSD.

Senatorul PP-DD Steliana Miron a sărbătorit Revelionul departe de ţară pe o plajă din Australia.

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu a petrecut alături de city-managerul Municipiului Hunedoara, Mihai Leu.

La un restaurant alături de familie a sărbătorit şi europarlamentarul Eduard Hellvig, secretarul general al PNL, la fel ca şi deputatul PSD Stanciu Zisu şi deputatul PNL Ionuţ Stroe.

Primarul municipiului Ramnicu Valcea, Emilian Francu, s-a pozat in mijlocul multimii adunate in centrul orasului la Revelion. “Alaturi de ramniceni la trecerea in Noul An 2014”, a scris acesta.

Continuare: pesurse.ro

Share Button
Adaugă la favorite legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.