PAS CU PAS INTR-O DIRECTIE GRESITA…ROMANIA NU SE VREA PROVINCIE DE GRANITA !

Am fost printre cei care am crezut ca „pas cu pas” inseamna drumul spre normalitate…Spre o Romanie curata, spre o Romanie democratica, spre o Romanie guvernata predictibil si transparent..Un prim pas spre insanatosirea, atat a mediului politic, cat si a celui economic..Si un preambul al unei Romanii a bunastarii romanilor…
Constat, dupa un an, ca am gresit..Pas cu pas, inseamna altceva decat am crezut eu..Inseamna, un presedinte care face doar cum vrea el, care dupa ce a facut din PNL, „partidul meu”, si-a facut si „guvernul meu” si acum lucreaza de zor pentru a isi face o noua clasa politica, dupa chipul si asemanarea lui..M-as bucura sa gresesc, dar tare imi e teama ca nu gresesc..
La inceput de an, perceptia mea este ca-pe 16 noiembrie 2014, am schimbat un presedinte care conducea Romania ca pe un vapor, cu un presedinte care conduce Romania similar cum conduce un margraf o provincie de granita..
La multi ani romani si sa dea Domnul sa gresesc! Personal insa, cred ca menirea Romaniei nu este sa fie o provincie de granita..Ca vor unii, stim..Dar, noi vrem altceva!

Daniel Fenechiu

Share Button
Adaugă la favorite legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.