Parlamentarii care au tradat PP-DD au iesit din politica

Puplicam in cele ce urmeaza un interviu cu Daniel Fenechiu, Liderul Grupului Parlamentar al PP-DD  in  Camera Deputatilor, despre perspectivele partidului pe care il reprezinta, in contextul puternicei campanii de racolari desfasurate de USL. Titlul ,,Nervi mari la PP-DD din cauza racolarilor ” apartine redactie, si este strict opinia reporterului….

Scurgerile de parlamentari PP-DD catre partidele de la Putere i-au facut pe oamenii lui Dan Diaconescu sa acuze o “tradare ordinara”.
Liderul deputatilor PP-DD, Daniel Fenechiu, a declarat pentru pesurse.ro ca nu exclude sa mai piarda alti parlamentari.

“Celor care au plecat din PP-DD pot sa le spun ca in momentul in care au plecat din PP-DD au iesit din politica, pentru ca pe de-o parte, romanii nu iubesc tradatorii, nici macar cei care i-au racolat nu pot pune baza pe tradatori si, numarul doi, ca toti cei care au plecat, au plecat in partide in care inflatia este la cote alarmante, adica sunt 2-3-5 pe metru patrat”, a declarat Fenechiu.

“Eu nu pot decat sa regret ca i-am avut colegi si nu pot decat sa regret ca au facut parte dintr-un partid care le-a oferit sansa sa devina parlamentari, iar ei au tradat intr-un mod ordinar o sansa care le-a fost oferita si oamenii care i-au ajutat sa ajunga acolo, in primul rand pe Dan Diaconescu, fara de care cu siguranta n-ar fi ajuns parlamentari”, a adaugat liderul PP-DD.

In ceea ce priveste posibilitatea dezintegrarii PP-DD, vehiculata in spatiul politic, Fenechiu spune ca desi nu exclude sa mai fie cateva plecari, partidului nu se va desfiinta.

“Am citit cu surprindere in presa ca PP-DD-ul ar fi pe cale de dezintegrare. Pentru toti delatorii PP-DD-ului (cei care fac afirmatii cu rea-intentie, n.red.) si pentru care nu au probleme cu propriile lor partide, am o veste proasta, PP-DD-ul nu se va dezintegra chiar daca exista posibilitatea sa mai fie 2-3-5 plecari, conteaza mai putin. PP-DD-ul va furniza in viitor suprize frumoase tuturor celor care-i canta prohodul. Pe langa faptul ca avem 3.000 de consilieri, exista un numar destul de mare de parlamentari care n-au venit in PP-DD care sa plece, iar faptul ca numarul celor care isi doresc sa faca politica in PPDD este destul de mare este dovada faptului ca PP-DD-ul nu se va dezintegra”, a explicat liderul deputatilor PP-DD.

Preluare: pesurse.ro

Share Button
Adaugă la favorite legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.