NU MOR CAII CAND VOR CAINII…

Cand, la inceputul anului, am initiat constructia Partidului National Democrat, am stiut ca nu va fi usor.. Stiam ca va trebui sa luptam, nu cu actuala clasa politica, ci mai ales cu indoiala ca chiar am putea fi altfel, cu rezervele ca am putea trece prin furcile caudine ale legislatiei- de la aceea vreme, a partidelor politice, cu diversiunile sistemului si cu mentalitatile din ce in ce mai putinilor romani care mai cred in solutiile politice..
Slava Domnului, etapa inregistrarii Partidului National Democrat s-a finalizat cu bine, gratie celor peste 34.000 de romani, carora le multumesc inca o data si care – mai intai,  prin strangerea semnaturilor care au insotit cererea de inregistrare a partidului si apoi prin implicarea voluntara, activa si eficienta in crearea structurilor locale ale partidului, au facut dintr-o initiativa careia nu i se dadeau prea mari sanse un partid viabil.
Pe langa toate lucrurile bune pe care le-am facut impreuna, nu puteam sa scapam si de rele… Pot spun insa, ca mai toate relele care ni s-au intamplat, ni se intampla si cu siguranta, ni se vor mai intampla – dar pe care va asigur le vom infrunta si depasi cu capul sus, se datoreaza viabilitatii Partidului National Democrat. Faptului ca sansele noastre cresc odata cu organizarea partidului. Si asta ii sperie pe cei mai multi tovarasi din clasa politica care isi bate joc de noi, de 25 de ani.. Ei stiu bine, ca daca Partidul National Democrat se organizeaza si o sa aiba organizatii locale in toate localitatile si  in fiecare sectie de vot, ne vor da votul multi romani. Pentru ca suntem integrii- si n-am furat ca ceilalti, pentru ca majoritatea candidatilor nostri vor fi oameni din comunitatile care voteaza, desemnati de comunitati- si nu venetici sau traseisti – si pentru ca fiecare echipa a noastra va promova un proiect pe care oamenii il asteapta. Ne vor da votul nu doar majoritatea violetilor- care vor regasi multi colegi in organizatiile si pe listele noastre, ci si destui fosti PDL-isti- care se vor regasi in programul nostru politic si in efervescenta organizatilor noastre, actuali PNL-isti – care vor fi marginalizati pentru ca nu agreaza nici USL. 3.0 si nici nu se regasesc in struto – camila bicefala, fosti simpatizanti ai Fortei Civice, PNTCD si chiar PSD-isti- care inteleg ca e nevoie in Romania de un partid curat si romanesc..
Evident, toti cei periclitati de cresterea Partidului National Democrat s-au pus pe treaba.. Sistemul clasic: racolari, infiltrari, dezinformari si dezbinari.. Din pacate insa, si oameni din imediata noastra apropiere – chiar din echipa initiala, au incercat si incearca sa ne dezbine si sa ne aserveasca altora.. Din fericire sistemul nostru imunitar – calit intr-o constructie anterioara, deturnata si distrusa, functioneaza bine.. Si sunt putini, pentru ca la inceput chiar nu au crezut ca vrem sa ne facem mari…
Despre toate aceste insa, maine…

By Daniel Fenechiu

Share Button
Adaugă la favorite legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.