LILIANA MINCA SI STEFAN DALCA AU PLECAT LA UNPR. PARTIDUL NATIONAL DEMOCRAT MERGE MAI DEPARTE!

dalca2In aceasta dimineata am avut o discutie cu deputatii Liliana Minca si Stefan Dalca, care mi-au comunicat ca au luat decizia sa se retraga din Partidul National Democrat si din Grupul parlamentar democrat si popular, urmand sa-si continue activitatea politica si parlamentara in cadrul UNPR- partid in care s-au inscris deja…
Cum dreptul la libera asocire este un drept garantat de Constitutia Romaniei- „dragoste cu sila nu se poate”- si cum stiam de o buna bucata de vreme despre intentiile pro-UNPR-iste ale dnei Minca si dlui Dalca- informatiile despre intalniri la varf cu liderii UNPR fiind din ce in ce mai dese, nu mi-a ramas decat sa iau act de decizia lor, sa le multumesc pentru activitatea lor de pana acum in cadrul PND si a grupului parlamentar si sa le doresc succes in drumul pe care au apucat..

Plecarea din proiectul PND a dnei Minca si a dlui Dalca nu sunt primele si, cu siguranta, nu vor fi nici ultimele..Motiv pentru care trebuie privite ca gesturi „normale” in lumea politica autohtona, o lume in care obiectivele personale, rareori au vreo legatura cu loialitatea, principiile, consecventa sau competitia onesta..
Va sigur si pe aceasta cale, pe toti care sunteti membri PND sau priviti cu simpatie partidul nostru, ca Partidul National Democrat va merge mai departe pe calea constructiei structurilor partidului, alegand drumul greu..Al selectiei graului de neghina- criteriile de integritate, competenta si eficienta, nefiind incrise de forma in Statut- al constructiei serioase a fiecarei organizatii locale, al proiectelor realiste si, nu in ultimul rand, al respectului pe care ni-l datoram ca oameni..
Stiu din proprie experienta, ca munca serioasa si respectarea principiilor, integritatea si competenta, sunt ingredientele succesului.Va asigur, nu doar ca PND merge mai departe, ci si ca va fi cea mai frumoasa surpriza a anului 2016.

Share Button
Adaugă la favorite legătură permanentă.

Un comentariu

  1. „Cum dreptul la libera asociere este un drept garantat de Constituția României” Chiar credeți asta? Nici măcar dreptul la proprietate nu este garantat în România. Sunt din Botoșani, Aici Asociațiile de proprietari au rămas pe cartier prin hotărâri judecătorești nu prin voința proprietarilor, niște șarlatani au întocmit actele pentru a schimba numele asociațiilor de locatari în asociații de proprietari iar notarii și judecătorii au legalizat mișmașul, atunci despre ce liberă asociere vorbim? Da faptul că te trezești că asociația de proprietari îți semnează în locul tău contractele pentru utilități deși în legea 230/2007, art.28 interzice asta. Mai este proprietatea garantată când asociația semnează în locul tău fel de fel de contracte? Deși societatea Modern Calor nu are încheiate contracte cu cei debranșați prin hotărâri judecătorești îi obligă pe aceștia să plătească ce nu consumă și ce nu au nevoie, a semnat asociația de proprietari în locul lor. În România nu ai nici un drept decât a cotiza la mafie.

Comentariile nu sunt permise.