LA MULŢI ANI PP-DD!!

DSC_0088-300x200

Se implinesc astazi 2 ani de la data cand Curtea de Apel Bucuresti, admitand recursul nostru, dispunea prin decizie inregistrarea PP DD-ului , in registrul partidelor politice. Doi ani in care partidul nostru nu doar ca a devenit partid parlamentar – obtinand peste un milion de voturi (15%) si trimitand in Parlament 68 de reprezentanti PP-DD, dar a castigat si aproape 40 de Primarii si peste 3000 de mandate de consilieri judeteni si locali.
O munca imensa, desfasurata, in principal, de zeci de mii de cetateni – astazi mare parte din ei ramasi anonimi…..Desfasurata de oameni simpli care, satui de actuala clasa politica, nu doar ca si-au dorit altceva, dar au si actionat. Au raspuns prezent la apelul lui Dan Diaconescu si au facut tot ce au putut ca un vis – un partid al poporului, sa devina realitate. Au strans semnaturi, si-au pus casele la dispozitia partidului ca sedii, au participat la meeting-urile si adunarile noastre, ne-au facut campanie electorala si in locale si in generale, au participat la actiunile pentru redeschiderea OTV si, nu in ultimul rand, ne-au votat….. Cu riscul sa ma repet, au facut totul pentru un altfel de partid, format din oameni simpli – adica din oamenii care i-au ignorat toti pana acum, partid care sa fie reprezentat si condus de oameni carora sa le pese de tara noastra si de poporul roman. Adica de oameni care sa puna in prim plan interesul national si general si nu interesele personale.
La mai bine de trei ani de la lansarea, de catre Dan Diaconescu, a proiectului PP si la exact doi ani de la realizarea acestuia, trebuie sa recunosc ca traversam o perioada dificila. Clasa politica traditionala ne ataca din toate directiile si cu toate mijloacele, incercand sa ne destructureze. Unii dintre alesii nostri, parlamentarii care au parasit PP-DD- ul, au uitat cine i-a trimis in Parlamentul Romaniei, optand fie pentru ciolanul guvernamental, fie pentru un joc propriu. La fel au procedat si procedeaza multi dintre consilierii nostri locali si judeteni, care, pentru mize diverse tradeaza interesele electoratului PP-DD. As putea continua, dar…. imi este greu s-o fac la ceas aniversar.
Alaturi de multi dintre voi, din pacate alaturi de mai putini de cati eram odata, continui sa cred in proiectul PP-DD! Cred ca trebuie sa strangem randurile si sa demonstram celor care au avut incredere in noi ca nu au gresit. Ca, chiar daca tradarile incearca sa decimeze grupurile noastre parlamentare, corpul de alesi publici locali si activul nostru de partid, PP-DD-ul are resursele necesare – atat umane, cat si de curaj si probitate morala, nu doar pentru a supravietui, ci si pentru a creste si a implini dezideratele si asteptarile oamenilor simpli.
La ceas aniversar, multumesc tuturor celor care au facut posibil proiectul PP-DD – inclusiv celor care astazi nu mai sunt printre noi si carora le fac un apel sa se intoarca…..
LA MULŢI ANI PP-DD!!

Avocat Daniel Fenechiu

 

Share Button
Adaugă la favorite legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.