LA MULTI ANI, CU SĂNĂTATE, BUCURIE, PROSPERITATE, SOLIDARITATE, BUNĂTATE ȘI UN DRAM DE NOROC!

Dragi prieteni,

În scurt timp încheiem un an greu… 2020, care ne-a oferit surprize neprevăzute, unele dintre acestea de-a dreptul neplăcute…  Pandemia- cu riscurile pentru viața și sănătatea noastră, cu restricțiile și impunerile care ne-au schimbat viața obișnuită, cu școala on-line, cu izolarea, ori cu renunțarea la multe din manifestările momentelor noastre de bucurie- dublată de consecințele economice ale schimbării vieții noastre cotidiene- căderea sau chiar dispariția multor afaceri, pierderea multor locuri de muncă, munca la domiciliu, scăderea veniturilor multor categorii sociale- au fost cele mai importante provocări ale anului pe care îl încheiem și pe care alături de durerea pierderii unor persoane dragi- răpuse de virusul nenorocit, le-am depășit cu greu. A fost un an al restricțiilor și al solidarității!
Noul An, 2021, începe sub auspiciile speranței: au apărut vaccinurile, care nădăjduim să ne scape de teroarea Covid 19 și să ne redea viata furată înapoi! Cu optimism, credinta, solidaritate, toleranță, înțelepciune și bunătate putem spera că anul care este pe drum, va fi mai bun, mai blând cu noi și că liniștea și bucuria va înlocui teama și deznădejdea.
Multumesc Domnului ca ne-a dat sănătate, putere să trecem cu bine peste cele rele și nu ne-a uitat cu cele bune, atât mie, familiei și celor dragi.
Vă rog pe toți cei cărora v-am gresit să mă iertați și vă doresc tuturor multă sănătate, prosperitate, bucurie, speranță și un călduros si sincer  “La multi ani”!
PS: Un gând special pentru medici, personal medical și toți cei aflați în linia întâi în lupta cu virusul și pentru cei care au pierdut persoane dragi: recunoștință, putere, credință și speranță!
Share Button
Adaugă la favorite legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.