Fenechiu, optimist: PP-DD va avea la sfârșitul anului arma sa principală, OTV

Liderul de grup al deputaţilor PP-DD, Daniel Fenechiu, și-a exprimat încrederea, într-un interviu acordat rtv.net, că, până la sfârșitul acestui an, partidul va finaliza reorganizarea pentru a evita pe viitor dezertările, iar OTV va fi relansat.
Fenechiu, optimist: PP-DD va avea la sfârșitul anului arma sa principală, OTVÎntrebat cât din stagnarea PP-DD în preferințele electoratului, așa cum arată sondajele, se datorează lipsei suportului mediatic, și în special a OTV, Daniel Fenechiu a răspuns: “Probabil că dispariţia temporară – vă anunţ că OTV va reapărea, momentul nu este încă foarte bine stabilit – ne-a lipsit de principalul vehicul de comunicare pentru că liderii noştri, nefiind suficient de cunoscuţi, nu au suficientă vizibilitate şi nu au acces la televiziuni, iar canalele noastre de comunicare sunt foarte puţine. Evident că dispariţia OTV-ului, la care se uitau PP-DD-iştii, joacă un rol important. Cu sau fără OTV, PP-DD se reorganizează din perspectiva posibilelor alegeri regionale din toamnă sau din iarnă, a europarlamentarelor şi a prezidenţialelor de la anul. Ne reorganizăm organizaţiile locale, de jos în sus, şi cred că la sfârşitul anului vom fi la nivelul pe care ni-l dorim şi atunci vom avea şi arma noastră principală, OTV-ul”, a explicat Daniel Fenechiu, precizând că televiziunea va fi una “cu brandul OTV care să emită respectând legile României şi adresându-se publicului-ţintă al OTV”.
La sfârșitul lunii trecute, Dan Diaconescu a mers la o ședință a Consiliului CNA, unde a susținut în fața membrilor Consiliului că doreşte să reia emisia OTV, iar în acest sens deţine patru licenţe audiovizuale – două din străinătate, cu acoperire în Uniunea Europeană, şi două din România, prin societăţi la care a preluat controlul.
Pentru ca acest lucru să fie posibil, CNA ar trebui să accepte modificarea denumirii uneia dintre aceste licenţe, dar şi modificarea grilei acestei televiziuni, însă Dan Diaconescu s-a lovit de scepticismul membrilor Consiliului, care i-au reproșat că are mai multe amenzi neplătite și că a făcut capanie electorală pe postul OTV, în afara perioadei prevăzută de lege.

Preluare: www.dcnews.ro

Share Button
Adaugă la favorite legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.