DESTEAPTA-TE ROMANE !

De 25 de ani, in Romania lucrurile merg la fel..Adica prost..Politicienii nostri arunca vina dezastrului in care ne zbatem, unii pe altii..Si incearca sa ne abureasca cu firmituri, cu promisiuni iluzorii, cu ipocrizii ieftine..
Primul-ministru isi petrece timpul, schimband avioane intre Bucuresti si Istanbul, in dispret, atat fata de romani, cat si fata de medicii romani..Factura o plateste, dandu-le islamistilor un teren in mijlocul in mijlocul Bucurestiului, in dispret parca de voia romanilor si de siguranta celor care- cand au votat USL, si-au imaginat ca voteaza impotriva lui Base si nu pentru cea mai mare moschee din Europa..
Inlocuitorul „de drept” al Primului-ministru, are o singura prioritate: sa transforme clasa politica intr-un corp amorf de mercenari, sensibili doar la definirea sau redefinirea prioritatilor conform intereselor uliului care se viseaza maresal..Evident, toate deciziile luate in guvern in lipsa lui Ponta, vizeaza doar cresterea oastei mercenare si a numarului de fraieri care percep asta ca o izbanda a „interesului national”..
Liderii marelui PNL par ca n-au inteles inca faptul ca rezultatele din sondaje le datoreaza exclusiv simpatiei de care se (mai) bucura actualul Presedinte..Si ca romanii n-au uitat- si cred eu, n-o sa uite prea curand trecutul recent..Trebuie sa fi masochist ca sa crezi ca, din fuziunea unora ca
re au bagat Romania in criza- dand frau liber populismului sub egida „economia Romaniei duduie”, cu altii care au taiat lefurile- sub pretextul ca intram in incapacitate de plata, in timp ce jaful si furaciunea atingeau cote maxime, poate rezulta partidul pe care il vor romanii..
In tot acest timp Presedintele nostru pare a nu intelege ca epoca imperatorilor a trecut de mult…
Unii zic ca il regreta- deja, pe Basescu..Chiar si cu Udrea cu tot..
Astazi sarbatorim „Ziua imnului”… Desteapta-te romane..Ne vom destepta vreo data?
Va doresc tuturor o zi faina!

 

By Daniel fenechiu

Share Button
Adaugă la favorite legătură permanentă.

2 Comentarii

  1. Petrescu Sorin

    Domnule Fenechiu , aveti perfecta dreptate in tot ce sustineti in acest discurs , dar daca eu v-as vota pe dumneavoatra in urma acestuia , ar insemna ca de fapt votez impotriva lor deci practic votul meu pentru dumneavoastra nu e meritul dumneavoastra . De 25 de ani votul in Romania este exclusiv negativ . Am votat impotriva lui Ponta , de ce l-as fi votat pe Iohanis ? Dl. Iohanis nu mi-a dat nici un motiv sa-l votez , in schimb mi-a dat POnta o multime sa nu-l votez pe el.
    Aveti un partid tanar , la inceput de drum , nu intrati in logica de functionare a celorlalte partide , este foarte simplu sa castigigati , daca stiti ce e de facut.

  2. D-le deputat Daniel Fenechiu, permiteți-mi să vă felicit pt clarviziunea și atitudinea curajoasă a dv. Noi știm că înalții demnitari, cum sunteți și dv., au mari constrângeri în ași exprima opiniile, fiind obligați la formule diplomatice și delicatețuri, care să nu supere grav pe mai marii zilei și să exprime așteptările mulțimii. Eu, neavând constrângeri și nici teamă, am luat atitudine (cred eu corectă) încă din 2007 – arătând adevărul că România are statut de țară ocupată din dec 1989 (de către securitatea criminală a poporului român, sprijinită de cele mai periculoase servicii secrete ale lumii: Mossad, CIA, KGB, etc.). Se împlinesc 8 ani de când repet mereu că ocupantul României a ruinat țara, a determinat populația activă să migreze și a numit în posturile cheie mari otrepe, precum: criminalul Ion Ilici Iliescu, Megaescrocul Teodor Stolojan, Cel Mai Mare Pușcăriabil din Ro = preș trăian bă-secu (Flota, Casa Mihăileanu, Dosarul de Crimă Organizată Alro în care evreii din grupul Marco au dat 4 milioane euro Elenei Udrea, au eliminat-o din magistratură pe d-na procuror Elena Ciurea – care a fost admonestată de către Inamicul Public Nr. 1 al României LC Koveși, în prezența șefului operativ SRI gen Coldea, nimeni altul decât Agentul 007, cel care a tăvalit 4 sau 9 milioane $ în Dosarul Răpirea din Irak, l-au lichidat pe ofițerul SRI Crivăț – cel care a făcut interceptările – a murit în condiții suspecte după ce a jucat fotbal, etc.). Ocupantul României a decorat pe Inamicul Public Nr. 1 al României LC Koveși la Ambasada USA din București pt că a mușamalizat Dosarul de ucidere a muzicianului Teo Peter și îi dă acestui mare slugoi liste cu cetățeni de origine română pe care să-i încătușeze – s-a ajuns la situația că sunt la pușcărie industriași, politicieni, fruntași români neagreați de către ocupant, iar Justiția română a devenit Peșteră de Tâlhari. Cu îngăduința dv., o să vă mai contactez. Cu considerație, Stefan Tudose

Comentariile nu sunt permise.