DECALOG…

     De o buna bucata de vreme, tot mai multi membri si simpatizanti PPDD îmi pun o serie de întrebări – pe Facebook, prin emailuri, prin sms – uri sau prin viu grai, relativ la aspecte din viata PPDD pe care nu le înteleg sau care le creează nelinisti, precum si in legătura cu viitorul si perspectivele PPDD… Întrebările prietenilor PPDD, pe care le apreciez ca fiind firesti si pertinente, vizează – in linii mari, cam aceleași câteva teme, evident cu nuantarile pe care le generează gradul de educatie, informatie si experienta politica al fiecărui interlocutor. Întrucât apreciez ca este de datoria mea sa răspund fiecăruia dintre prietenii PPDD, pe de o parte, iar pe de alta, având in vedere faptul ca sunt intro evidentă imposibilitatea de a răspunde individual la fiecare întrebare, am decis sa răspund tuturor celor cărora n-am reușit sa le comunic individual opinia mea relativ la intrebarile lor, prin postarea raspunsului pe site-ul meu. Astfel opinia mea va ajunge la toti cei interesati…
     Principalele teme vizate de întrebările care mi-au fost adresate si la care – din respect pentru cei care ne-au dat votul atat in iunie 2012, cat si in decembrie 2012 si care ne dorim sa ramana alaturi de noi si in viitoarele confruntari electorale, voi răspunde:
1) De ce au plecat din partid unii dintre parlamentarii alesi pe listele PPDD?
2) De ce au fost exclusi din partid multi dintre consilierii aleși in Iunie 2012 pe listele PPDD?
3) Care au fost criterile avute in vedere la întocmirea listelor pentru alegerile locale si parlamentare?
4) De ce nu sunt puse in practica promisiunile electorale ale PPDD?
5) De ce exista atâtea scandaluri si provocari care au in prim plan PPDD-ul?
6) De ce o parte dintre membri si simpatizanti ai PPDD sunt dezamagiti de evolutia partidului? Ce se întâmpla in Diaspora?
7) Care sunt tintele electorale ale PPDD pentru europarlamentare, care vor fi obiectivele campaniei electorale si care vor fi candidații?
8) Daca in contextul situației actuale se poate vorbi de o vina a conducerii centrale si dacă da, care ar fi aceasta?
9) Care este rolul lui Dan Diaconescu in PPDD si dacă este adevărat ca PPDD este dependent de Dan Diaconescu?
10) Cum vad eu perspectivele PPDD-ului …

     La aceste întrebări, precum si la altele care îmi vor fi adresate, voi încerca sa răspund începând de mâine, functie de timpul pe care îl voi avea pentru elaborarea unor răspunsuri clare si argumentate! Răspunsurile vor reprezenta opinia mea relativ la problemele ridicate de cei ce iubesc sau au iubit PPDD-ul si constituie pozitia mea publica in dezbaterea ce anima multi prieteni din PPDD…

By Daniel Fenechiu

Share Button
Adaugă la favorite legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.