Conferinta judeteană, în cadrul căreia a fost analizată activitatea din primul semestru al acestui an si, de asemenea, trasate principalele directii de actiune pentru semestrul doi.

Au fost prezenti presedintele Daniel Catalin Fenechiu, senatorul Stefan Stoica, deputatul de Fetesti- Tandarei, Mario Caloianu, avocatul Gabriel Musat, consilier local de Slobozia, viceprimarul minicipiului Urziceni, Nicolae Cristea, dar si sute de membrii din teritoriu.
In cadrul unei conferinte de presa presedintele BPJ Ialomita Daniel Fenechiu, a apreciat activitatea organizatiei Ialomita ca fiind una de top, pentru ca a reusit sa duca in parlament un senator si un deputat, nu a fost bantuita de scandaluri si reuseste sa functioneze in parametri normali, desi intampina destule greutati.

,,Neidoielnic, nu am facut tot ceea ce trebuia facut, nu suntem intr-o situatie de a ne lauda, putem doar constata faptul ca ne aflam intr-o linire normala, cu destule fisuri, iar in viitor va trebui sa ne organizam mai bine, pentru ca vom avea europarlamentarele. Ne dorin ca organizatia PP-DD din Ialomita sa aiba un scor cel putin la fel de bun ca la alegerile parlamentare”, a afirmat Fenechiu in cadrul conferintei de presa.

Asadar, organizatia Ialomita a PP-DD incepe sa se mobilizeze pentru viitoarele alegeri europarlamentare, mai ales in conditiile in care isi doreste sa aiba un candidat din judet.
Senatorul Stefan Stoica a lansat chiar si numele posibilului candidat si anume avocatul Gabriel Musat, care, in opinia lui, ar putea obtine un rezultat bun. Insa, nimic nu este sigur, pentru ca, dupa cum afirma senatorul, ,,algoritmul propunerilor pe lista de candidati este complicat, ca in orice alt partid, iar deocamdata nu putem da ca sigura o candidaturape un loc eligibil in Ialomita”.

Unii consilieri PPDD s-au ratacit
Pastrarea membrilor si simpatizantilor a devenit obiectivul principal al PPDD, in conditiile in care, odata cu disparitia postului de televiziune OTV, s-a creat o confuzie generala in partid, care a provocat o migratie a parlamentarilor, o schimbare de directie a multor consilieri locali, dar si o scadere a numarului de membri. La ora actuala, organizatia PPDD Ialomita are 6.760 de membrii si 50 de organizatii locale infiintate.

Senatorul Stefan Stoica sustine ca, intradevar, din acest punct de vedere, au aparut anumite probleme in partid, existand consilieri ,,care s-au ratacit„, ca urmare a presiunilor locale, insa au ramas destui dedicati partidului.

,,Eu sunt multumit de activitatea organizatiei Ialomita. Vreau sa va spun ca este una din cele mai sarace organizatii. Il felicit pe doctorul Stoica pentru ca acreat o organizatie excelenta, formata din oameni care nu au venit in partid pentru bani, din contra, aduc bani de acasa , nu suntem foarte multi, dar cele cateva sute de activisti sunt de buna calitate. Ii multumesc, asadar, doctorului Stoica pentru ca a creat o organizatie foarte buna si regret ca starea de sanatate nu ii permite sa ma sustina in continuare, dar sper din toata inima sa se vindece. Multumesc, totodata, tuturor celorlalti care au avut un rol important in activitatea de partid”, a afirmat Daniel Fenechiu.

In alta ordine de idei, acesta a adaugat ca la nivelul partidului s-a infiintat departamentul interdisciplinar de legislatie, justitie si administratie publica, care va monitoriza tot ceea ce se lucreaza la nivelul consiliilor judetene, respectiv consiliilor locale.
 Fenechiu promite ca de la 1 septembrie, vor exista foarte multe cereri in instanta, in care se vor solicita anularea unor hotarari ,,care sunt luate cu nesocotirea interesului popular, primand interesul politic sau de alta natura”. De asemenea, tot din toamna, PPDD va incepe o campanie pentru ,,protejarea pamanturilor romanesti”, prin informarea populatiei cu privire la ,,adevaratul scop” al legii prin care, se da liber strainilor sa achizitioneze pamant in Romania.

 

 

Preluare: obiectiv.net

Share Button
Adaugă la favorite legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.