CONCLUZIA ESTE UNA SINGURA: REGULILE CONSTRUCTIEI EUROPENE TREBUIESC REGÂNDITE…

Peste 80 de oameni nevinovați au murit si alte zeci au fost rănite, in urma atentatului jihadist de la Nisa. Care nu a fost nici primul- imi este viu in memorie Charlie Hebdo- si, din pacate, cred ca nu este nici ultimul..
Sefi de state si de guverne, oameni politici, personalități din toate domeniile, isi exprima solidaritatea cu statul francez si familile victimelor si condamna odiosul gest criminal al jihadistului franco-tunisian..Firesc..Tragediile genereaza solidaritate si compasiune..
Din pacate insa, solidaritatea si compasiunea nu sunt suficiente in fata terorismului..E nevoie de mult mai mult..E nevoie de reguli noi, e nevoie de fermitate, e nevoie de o regândire a constructiei europene si a abordării problemei migrației musulmanilor..Altfel, Charli Hebdo si Nisa raman doar episoade ale unui documentar cutremurator in plină desfășurare iar noi vom trai ziua de maine cu spaima ca oricand se poate intampla si la noi..
Trebuie sa spunem un NU hotarat expansiunii musulmane in Europa, iar daca Europa nu intelege aceasta realitate, va trebui sa regândim repede si eficient pozitia noastra..
PS. Dumnezeu sa odihneasca victimele nevinovate ale odiosului atentat de la Nisa. Si sa le dea minte lui Merkel si Hollande…

 

FOTO: m.ziare.com

Share Button
Adaugă la favorite legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.