UN DOCUMENTAR DESPRE EXPLOATAREA GAZELOR DE SIST…

    Acordul incheiat intre Guvernul Romaniei si compania americana Chevron, avand ca obiect explorarea si  apoi, exploatarea gazelor de sist romanesti a declansat o adevarata furtuna in societatea romaneasca. Mult trambitatei independente energetice – pe care o clameaza Victor Ponta ori de cate ori are prilejul, ii este opusa dorinta romanilor de a trai intrun mediu curat si netoxic. Din pacate insa, pentru dl Ponta si pentru Guvernul sau vointa romanilor conteaza doar in ziua votului…
    Va prezint  in continuare un documentar – subtitrat in limba romana, pe care, probabil dl Ponta l-a vazut cu putin timp inaintea conceperii motiunii care a dus la demiterea Guvernului MRU, dar – odata instalat la Palatul Victoria, l-a cuprins amnezia… Un documentar cu imagini si argumente, cu opinii si cu o audiere pe tema exploatarii prin fracturare hidraulica in Congresul SUA..
    Un documentar care merita vazut, pentru ca ne permite sa intelegem mecanismul fracturarii hidraulice si efectele/consecintele acesteia…

 

Preluare: vimeo.com; youtube.com

Share Button
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

2 Comentarii

  1. E revoltator ce se intampla la noi. Oamenii astia care ne conduc, in frunte cu Ponta ar trebui linsati. Protestele nu-i misca. Astia nu mai stiu de frica, nici de Dumnezeu, nici de propria lor constiinta si nici de revolta si lupta oamenilor care se opun. Banii le-au luat mintile. Asat da tradare nationala.

  2. Renata Maria Otv Liber

    Domul Ponta, ne-a obisnuit cu atitudinile evazive ale domniei sale.
    Sa ne reamintim, daca am uitat cumva, cum a votat pentru Rosia Montana…cu dubla masura : din pozitia de presedinte psd, NU iar din pozitia de sef al Guvernului,DA ! Cand partidul sau era in opozitie a fost impotriva, acum, cand este la guvernare, are alta opinie.Omul asta nu va fi consecvent, niciodata…..intotdeauna se va apleca, dupa cum bate vantul innavutirii!!!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.