Daniel Fenechiu, avocatul lui Dan Diaconescu, candideaza in Bucuresti

danielfenechiuAvocatul lui Dan Diaconescu, Daniel Fenechiu, a anuntat, marti, ca va candida pentru prima data la alegerile parlamentare, din partea PPDD, al carui presedinte este patronul OTV, in colegiul 19 din Bucuresti.

„Exista o sumedenie de argumente pentru a intra in lupta electorala, in primul rand sunt cel care din punct de vedere juridic am jalonat acest partid, de la prima hartie pana la ultima si pentru faptul ca o parte din obiectivele partidului mi se pare extrem de benefice pentru societatea romaneasca. Ma refer in special la zona de obiective legate de justitie” a spus Fenechiu la B1 TV.

Avocatul lui Dan Diaconescu a mai afirmat ca Victor Ponta nu poate fi declarat castigator dinainte in colegiul in care va candida impotriva liderului PPDD „pentru ca o competitie nu se poate castiga decat la masa verde”.

„Prezenta lui Dan Diaconescu in colegiul 6 din judetul Gorj, lasand la o parte faptul ca va fi intens mediatizata si va muta oarecum teatrul opeatiunilor din Bucuresti in Gorj, acesta va crea o competitie foarte echilibrata. Dan Diaconescu este un adversar care poate sa il invinga pe Victor Ponta, in contextul in care electoratul din Gorj este predilect de stanga, este greu de facut calcule in legatura cu cine va castiga acolo.

In ipoteza in care va candida Dan Diaconescu, va aduce multe lucruri noi, in primul rand o confruntare autentica. Niciunul din liderii importanti ai USL sau ARD nu se confrunta in bataia electorala cu un competitor pe masura” a mai declarat avocatul lui Dan Diaconescu.

 

 

sursa: ziare.com

Share Button
Adaugă la favorite legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.